<img src="http://www.trace-2000.com/16543.png" style="display:none;">

Industritekniker

Er du vores nye medarbejder til vores maskinafdeling på nathold?

Har du lyst til at blive en del af en hverdag i en succesfuld international virksomhed. Et alsidigt arbejde med frihed under ansvar. En del af en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, med alsidige og fleksible medarbejdere, som trives i en travl hverdag. En virksomhed hvor medarbejderne er engagerede, ansvarsbevidste og empatiske og tager hånd om hinanden?

Viden om PPC Denmark

PPC Denmark blev grundlagt i 1996 og er en del af Belden koncernen, der har hovedsæde i USA. Vi udvikler, producerer og sælger jumpere, konnektorer og filtre til kabel TV, primært til det Europæiskeog Amerikanske marked.

Vi har flere patenter på konnektor teknologien end noget andet firma i verden, og er stolte af vores verdensomspændende ry for teknisk ledelse.

Da teknologien udvikler sig hele tiden, søger PPC problemer i netværkskomponenter og sikrer, at vores løsninger lever op til vores kunder og industriens forventninger til værdi, kvalitet og pålidelighed.

Struktureret og godt humør

Vores medarbejdere i maskinafdelingen arbejder på skiftehold. Vi mangler en dygtig og god kollega til vores medarbejdere på nathold, som består af en specialarbejder og en industritekniker udover dig. Din arbejdsuge vil starte mandag aften og slutter lørdag morgen.

Du vil få en god oplæring, så du sikres den bedste start. Efterfølgende er du selvkørende og tager selvstændigt hånd om dine opgaver. Oplæringen vil foregå på daghold.

To apply, fill out the form on this page. Remember to attach your résumé!

Du skal have følgende kvalifikationer:

 1. Stor erfaring med CNC-styrede drejebænke.
 2. Stor erfaring med ISO-koder/-programmering, vi arbejder med OSP, Fanuc, Meldas og Siemens.
 3. Kan arbejde efter kvalitetsprocedurer.
 4. Kendskab til LEAN, ISO 9001 og 14001 er en fordel.
 5. Kendskab til måleteknik.
 6. Have arbejdet med CNC indenfor de sidste 3 år.

Du skal kunne sige ja til disse personlige egenskaber:

 • Er kvalitets- og miljøbevidst, da vi er ISO 9001 og 14001 certificeret
 • Har gå-på-mod og ordenssans
 • Er positiv og omgængelig
 • Er alsidig, fleksibel og kan arbejde selvstændigt i et travlt miljø
 • Er engageret og ansvarsbevidst

Vi tilbyder individuel løn med tillæg efter kvalifikationer, samt en sundhedsforsikring og pension i henhold til Industriens Overenskomst. Du kommer til at indgå i et selvstændigt natteam og vil have indflydelse på jeres dagligdag.

Kan du genkende dig selv i ovennævnte, og har du lyst til at søge nye udfordringer, så send din ansøgning på mail til jobs.dk@ppc-online.com. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Se mere på www.ppc-online.com eller www.belden.com

To apply, fill out the form on this page. Remember to attach your résumé!

Apply for the role